fbpx

Mestrer du balancen mellem teknik, æstetik og den gode brugeroplevelse? Og bevæger du dig ubesværet rundt i programmer som Elementor, Photoshop og WordPress?
Så synes vi, at du bør tjekke vores stilling som Digital Designer hos Funnel First Media ud!

Her kan du på daglig basis være med til at skabe flere medlemmer, klienter og kunder til vores samarbejdspartnere i DK og udlandet via veldrejede online-kampagner, hvor flotte, grafisk opsatte landing pages udgør forskellen mellem succes og fiasko.

Vi søger en dygtig digital designer med stor indsigt i UX, photoshop og WordPress, der kan hjælpe os 37 timer om ugen. Du skal være drevet af at levere forrygende resultater på kontinuerlig basis – til stor tilfredshed for kunderne – og for os selv.

I Funnel First er vi nemlig ikke tilfredse, bare fordi kunden er det. Vi sigter altid mod at blive bedre – og det skal du også gøre.

Dine arbejdsopgaver

Som Digital Designer kommer du – i tæt samarbejde med vores team af kampagneansvarlige – til at skabe nogle af Danmarks bedste leadgenereringsprojekter på daglig basis.

Leadgenerering handler om meget mere end trafik, videovisninger og ligegyldige email-lister. For hvad kan det bruges til, hvis det ikke bliver omsat til kunder?

Hos Funnel First tror vi på, at en langt mere omfattende og fyldestgørende strategi er nødvendig for at skaffe de rigtige leads til vores kunder. Derfor prioriterer vi i høj grad vores content og vores egne designs af landing pages samt det tekniske setup omkring en kampagne.

Det er også derfor, vi nu søger en stærkt fagligt funderet digital designer, som kan være med til at drive os videre på den vækstrejse, vi har været på siden 2018.

Dine primære opgaver bliver:

 • At udvikle og designe landing pages, thank-you pages, squeeze pages og opsætte mailflows, blogartikler og lignende – både front- og back-end.
 • Sørge for, at vi udvikler os på den tekniske front, så vi kan være blandt de bedste på automations og data-flow. Her vil erfaring med Zapier være et kæmpe plus.
 • At være proaktiv og i stand til at løbe med boldene selv, så vores projekter glider jævnt.
 • Hele tiden udvikle og sætte dit præg på din egen stilling, så du kommer ind over hele forretningen – og ikke går i stå.

For at kunne opfylde ovenstående kræver det, at du:

 • Har teknisk forståen på højeste niveau.
 • Mestrer grafisk design til perfektion.
 • Har erfaring med Elementor, WordPress og Photoshop. Det er også en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med Adobe Illustrator.
 • Det er en bonus, hvis du har erfaring med redigering af video- og billedmateriale.
 • Er i stand til at sætte mål for dig selv, så du aldrig går i stå.
 • Både trives med at arbejde selvstændigt og i teams.
 • Er klar på at give den gas i en virksomhed med fladt hierarki, og hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på ikke bare stillingen – men også virksomheden.

Til gengæld tilbyder vi:

 • En sjov og varieret dagligdag i et uhøjtideligt miljø med stor medbestemmelse – og mulighed for hver dag at flytte på dig selv og vores forretning.
 • Et grundigt onboardingforløb, så vi sikrer, at du kommer til at brillere i din rolle.
 • Betalt medlemskab, og obligatorisk morgentræning, i et lokalt niche-gym med personlig træning, hvor vi mellem kl. 8 og 9 starter tre af ugens arbejdsdage med fælles træning!
 • Løn efter kvalifikationer.
 • Et job med udfordringer og store udviklingsmuligheder – vi har altid fokus på at tage os selv og vores virksomhed til nye højder, og din rolle er afgørende i den forbindelse.

Lyder det som et job for dig?

Så ser vi frem til at høre fra dig snarest og senest den 7. maj 2021. Vi afholder samtaler løbende. Send dit CV og ansøgning til Elias Ervill på elias@funnelfirstmedia.com.

– Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Elias på tlf. 41 11 41 84.

Om Funnel First Media

Funnel First Media er et af Danmarks fremmeste leadgenereringsbureauer.

Vi arbejder for at sikre brandvarme kundeemner til vores samarbejdspartnere. Vi har længe bevæget os i markedet for B2C-kunder, men har nu også entreret B2B-spacet med stor succes.

Vores tankegang er, at det er vores ansvar at hjælpe dem, der gerne vil lave en positiv ændring i livet – Derfor hjælper vi kun virksomheder, som vi mener, gør en forskel for deres kunder og medlemmer.

Vi har kunder inden for mange forskellige nicher, så man kommer vidt omkring i løbet af en uge på vores kontor. I skrivende stund sidder vi blandt andet med kampagner inden for  fitness, sport og træning, udbredelse af solceller i Spanien, IT-systemer til virksomheder i Norden og meget mere.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed med store vækstambitioner, drømme og obligatorisk betalt træning tre gange om ugen! – Vi ønsker nemlig at skabe en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde, sundhed og kollegialt fællesskab går hånd i hånd med flotte resultater og høj faglighed.

Du kan læse mere om virksomheden, og se hvad vores kunder siger om os på vores hjemmeside og på LinkedIn.

Vi glæder os til at høre fra dig!