”Det er sindssygt spændende at blive kastet ud på dybt vand”

Der skal fart på – og gerne meget af det – for Funnel Firsts kvindelige islæt, Bianca van Urk, som med en lidt atypisk baggrund på Oslo-færgen har indtaget kontoret med storm!

På den elektriske ladcykel overkommer Bianca van Urk hver dag de aarhusianske bakker, når hun ræser til og fra studie, arbejde og venindernes madklub. Samtidig passes træningsøvelserne flittigt – enten via det faste abonnement til Fitness World eller med en rask løbetur i det fri, og så får hun selvfølgelig også brugt fritiden på alverdens webinarer om alt fra marketing, kommunikation og Facebook ads til mere særprægede emner såsom en virtuel detektiv-tur med Orientekspressen – for at mætte den store medfødte nysgerrighed på sin omverden.

Der skal fart på, og gerne meget af det, for Bianca van Urk, som siden oktober 2020 har været tilknyttet Funnel First Media med titlen Copywriter & Project Assistant – og i begyndelsen af 2021 blev fuldtidsansat, selvom hun fortsat også har en kandidatuddannelse i Strategic Communications på Aarhus Universitet at passe…

”Jeg elsker at have travlt og lære nye ting. Under corona-nedlukningen har jeg sommetider været helt stresset over, at jeg ikke havde nok at lave. Jeg synes aldrig, man er færdig med at lære, så det er en stor passion for mig at udforske, google og researche på… ja, alt faktisk.” fortæller den 27-årige nordjyde, der har været vidt omkring, inden sin start hos Funnel First Media.

bianca-avatar

Bianca van Urk

Copywriter
Project assistant

Dato

Tilknyttet Funnel First Media siden oktober 2020

Interviewer & forfatter

Jonas Roulund

bianca-interview-post-image

Den flyvende hollænder fra Hanstholm

Vi skal tilbage til begyndelsen af 00’erne. På en skole i den lille fiskerby Hanstholm står en gæv pige fredag efter fredag og optræder for resten af klassen. Hun har frivilligt meldt sig til at læse sine egenproducerede historier op og underholder især med uhyggelige gyserfortællinger, der bjergtager kammeraterne bag skrivebordene.

Pigen er selvfølgelig Bianca. Hendes produktivitet og fantasi har aldrig været til at holde nede, og når man samtidig er en udadvendt kvinde med stort gå-på-mod – ja, så indtager man da beredvilligt rampelyset foran det store publikum.

”Jeg har hele tiden tænkt, at jeg skulle noget med sprog – jeg har altid vidst, at jeg kunne snakke og skabe relationer – og at jeg i øvrigt ikke kunne regne. Så det handlede jo om at udnytte mine forcer. Det er også det, der har drevet mig på studiet og nu i mit arbejde hos Funnel First – det interesserer mig, hvordan man kan påvirke mennesker via kommunikation, og jeg er helt vildt fascineret af psykologien, der ligger bag dét at få overbevist folk om noget. Alle de små ting man kan trykke på og pille ved rent følelsesmæssigt i tekstarbejdet, synes jeg er vildt spændende.”, fortæller Bianca.

Hun opvoksede i Hanstholm i Thy med sin hollandske far og danske mor samt sin syv år ældre storebror. Da forældrene blev skilt, flyttede hun med moderen fra en fiskerby til en anden og endte i Esbjerg, hvor gymnasielivet blev levet, inden to sabbatår med rejser og arbejde på Oslo-båden i 2016 førte hende til Aarhus og universitetstilværelsen. Undervejs fandt Bianca også en kæreste i Aalborg, så den nordjyske forbindelse – og den dertilhørende ”benene-solidt-plantet-på-jorden”-attitude er velbevaret.

Nu bruger Bianca alt, hvad hun har lært undervejs på at skrive fængende tekster til vores brede vifte af kunder samt at organisere Funnel Firsts omfangsrige samarbejde med den danske golfunion samt udenlandske golfklubber.

”Selvom jobbet på Oslo-båden kan virke langt væk fra en hverdag i et marketingbureau, så kan jeg bruge min erfaring med kundekontakt og klar kommunikation derfra, når jeg varetager den daglige kontakt med golfklubberne. Jeg får energi af at socialisere og min favoritdisciplin på kontoret – udover fredagsøllen – er helt klart at sparre med andre for at skabe nye idéer på baggrund af vores fælles tanker.” forklarer Bianca.

”Det må aldrig blive kedeligt”

På samme vis, som da hun stillede sig op foran klassekammeraterne i folkeskolen, har Bianca indtaget kontoret med en selvsikkerhed, åbenhed og indlæringslyst, der driver hende til hele tiden at udvikle sig.

”For mig er det vigtigt, at hverdagen ikke bliver for kedelig og ensformig. Jeg synes, det er sindssygt spændende at blive kastet ud på dybt vand og samarbejde om at finde løsninger. Hos Funnel First bliver man virkelig udfordret, fordi vores kunder spænder vidt – fra solceller i Spanien til skønhedsklinikker i London til IT- golf- og fitnesskunder i Danmark og meget andet. Det er enormt fedt at få al den her nicheviden og forvandle den til spændende content ved at sætte sig ind i målgruppen, analysere deres behov og skabe tekster med relation til deres hverdag.” fortæller hun.

Biancas store sociale drive har desuden gjort, at hun hurtigt er faldet godt til i Funnel First Media.

”Jeg elsker den store åbenhed i Funnel First, hvor fællesskabet og samarbejdet vægtes højt. Det, tror jeg, er vigtigt for en arbejdsplads. Vores evne til at sætte hinandens kompetencer i spil og skabe et kreativt sammenhold, er helt central for vores succes, og det er også dét, jeg vil sørge for at dyrke, når jeg skal udvikle mig i min rolle fremover.”

Vores kreative copywriter & project assistant er således klar til meget mere marketing i fremtiden.

Bianca van Urk kan træffes på mail bianca@funnelfirst.com, så hvis du har spørgsmål til vores content-arbejde, golfkampagner eller andet angående Funnel First Media, så kontakt hende endelig.

Mød resten af holdet

kasper-mengers-interview-2

Kasper Mengers Andersen

Introduktionstekst til case afsnittet. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

LÆS INTERVIEW  >

Kasper Toft Kristensen

Introduktionstekst til case afsnittet. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

jonas-interview

Kasper Mengers Andersen

Introduktionstekst til case afsnittet. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

LÆS INTERVIEW  >

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.