Eksplodér dit salg og skab et kontinuerligt flow af nye leads og kundeemner

Få adgang til et højtydende, performancedrevet marketingsteam, der skaber nye salgsklare leads og kunder til din forretning via de sociale medier – dagligt!

I Funnel First arbejder vi altid med en performance-garanti, der sikrer, at vores kunder får de resultater, vi aftalte på forhånd. Måned efter måned. År efter år. 

golf-case

1000+ nye medlemmer på fire måneder til 27 golfklubber.

I samarbejde med Dansk Golf Union hjalp vi i 2020 27 danske golfklubber med at hverve flere fuldtids-medlemmer til deres klubber.

stubkjaer-nielsen-resultat-2

300 kr. pr. kvalificeret kunde-emne til finansiel rådgivning.

Vi har det seneste år arbejdet med realkreditrådgiverne Stubkjær & Nielsen, hvor vi sørger for, at de får 5-10 nye møder i bogen – hver uge.

Hos Funnel First fandt vi en samarbejdspartner, der inkorporerede vores egen vækstambitioner ind i markedsføringen, så vi nu er et sted, hvor der knapt er plads til flere medlemmer!

–  Hans Berner,
Direktør for Langesø Golf

la-concordia-by-michelle-resultat

Fra 0 til 106 behandlinger på én måned.

Cryo-klinikken La Concordia havde behov for at få flere bookinger i kalenderen – vi sørgede for, at de kom hurtigt fra start med fire gange så meget som vores performance-garanti lovede.

cosmo-laser-case

920 leads - 500 konsultationer - 240 nye kunder.

Cosmo Laser er en af Danmarks førende laserklinikker, og efter en stram COVID-19 nedlukning skulle der fart på. Og det kom der.

mariposa-energia-case

50+ bookede opmålinger på bare tre måneder.

Mariposa Energía på solkysten var blandt de første til at udnytte, at Spanien ikke længere beskattede solceller. Og vi fandt dem kunderne.

Kære virksomhedsejer,

Forestil dig, hvordan det ville føles, hvis du fordoblede dit salg de næste par måneder. Uden at bruge mere (eller måske endda mindre) på din markedsføring?

Tænk dig til en hverdag, hvor du kan se en stabil og skalérbar vækst fra måned til måned, mens du kan se en kontinuerlig tilgang af nye leads og kundeemner dagligt, som der kan bearbejdes og sælges til.

Lyder det som noget for dig?

Så spørg dig selv: Er du frustreret over at bruge dine hårdt tjente penge på markedsføringskoncepter, der koster dig mere, end de giver dig? Og er du træt af såkaldte “guruer” og “eksperter”, der giver dig flere undskyldninger end resultater?

Vi er godt klar over, at det er vigtigt at bruge sine penge rigtigt som forretningsejer. Og vi er faktisk så sikre i vores egne evner til at tage din forretning til det næste niveau, at vi tilbyder en performance garanti. Det betyder, at hvis vi ikke opnår vores konkrete mål, som vi sammen med dig aftaler på forhånd – så betaler du ikke for det, vi ikke opnåede.

Prøv at spørge andre, om de vil gøre det samme…

facebook-website-podio-illustration

Gennemtestede, effektfulde strategier de skaber garanterede resultater

Vi udvikler en full-funnel leadgenererings-strategi, som er til for at generere leads og kundeemner til din forretning gennem flere kanaler – og flere platforme.

Annoncering

Målrettede, knivskarpe budskaber

Vi sørger for at dit budskab bryder igennem lydmuren på de sociale medier, så din målgruppe ikke kan andet end at tage handling.

Salgstragt

Tiltræk flere salg med den rette strategi

Ved at implementere vores skræddersyede salgstragt kan du mangedoble dine konverteringer og effektivisere din salgsproces betydeligt!

Opfølgning

Tracking af hele kunderejsen

Vi sørger for at opsætte systemer, der tracker hele kunderejsen, så salg og fremskridt kan måles og vejes – og som viser præcist, hvad en kunde koster dig at få ind!

Salg

Bevar overblikket - og få salget til at glide

Alt hvad vores kunder skal gøre er, at ringe til deres kundeemner, booke dem ind og sælge præcist det, som de har behov for – og vi har systemerne, der får det til at ske. 

Samlet set betyder det, at vi sikrer dig den rette strategi med de rigtige resultater. Fra start til slut.

Et par ord fra vores kunder...

"Funnel First har leveret exceptionelt gode resultater. Vi har aktiveret helt nye målgrupper med leadgenerering."

–  Jonas Meyer,
Udviklingschef, Dansk Golf Union

Play Video
Play Video

"It has worked exceptionally well for lead generation in my business. The leads we get are largely very well qualified and we have converted them."

–  Martin Tye,
CEO of Mariposa Energía

"After opening, in the first two weeks, we were completely, fully booked. All the money I’ve put into Funnel First Media, I've gotten back at least 3-4 times. "

–  Johannes Fessler,
Owner of Cryonis Marbella

Play Video

Kun de stærkeste overlever!

Hos Funnel First forstår vi, at det at drive virksomhed følger jungleloven, hvor kun de stærkeste overlever. Derfor er vi ret ligeglade med trafik, videovisninger og ligegyldige e-mail lister. For hvad kan du bruge det til, hvis ikke det også bliver til kunder?

Vi dedikerer alt vores tid til virkelig at komme under huden på din forretning. Vi analyserer nemlig din case fra alle vinkler, hvorefter vi benytter vores resultatgivende strategier til at få dine kunder til at vælge DIN forretning frem for dine konkurrenters.

Men det er faktisk ikke alt: Vi sørger også for, at du har et 100% holdbart full-funnel-setup, der konsekvent supplerer dig med brandvarme kundeemner til dit salgsteam, så du kan bruge mere tid på at arbejde på din forretning – med fuld vished om, at din pipeline kontinuerligt bliver fyldt op.

Team Funnel First Media

Vi arbejder for de stærke resultater, innovative løsninger og vedvarende relationer

Kasper Mengers

Funnel Expert & Partner
kma@funnelfirst.com

Elias Ervill

Retention Specialist & Partner
ee@funnelfirst.com

Jonas Roulund

Content & Project Manager
jr@funnelfirst.com

Kasper Kristensen

Digital Designer
kk@funnelfirst.com

Bianca van Urk

Copywriter
bvu@funnelfirst.com

Johnny Hansen

Partner
jh@funnelfirst.com

Mette Thuun

Økonomi og bogholderi
mt@funnelfirst.com
Funnel First Media ApS
Ved Lunden 12
DK-8230 Åbyhøj