Er din klinik klar til at tage 10, 20 eller 80 nye kunder ind de næste 30 dage?

At vækste en klinik er svært. Vi gør det meget nemmere, hurtigere og mere overskueligt ved at implemetere det mest effektive marketingsystem til klinikker i verden – med garanti.

Play Video
Play Video

Flyt folk fra
sociale medier
ind i din klinik

Vi opsætter formfulendte annonceringssystemer, der med hjælp af knivskarp kommunikation og gennemtestede strategier bringer folk ind til din klinik.

Få flere
klienter dagligt
- med garanti

Hvis vi ikke leverer, så betaler du ikke. Inden et samarbejde sætter vi et håndgribeligt mål, så du kun betaler for konkrete resultater.

Bevar overblikket
og fokusér kun på
det, du er bedst til

Alt hvad I skal gøre er, at ringe til nye klienter, booke dem ind til en behandling og hjælpe dem med præcist det, som de har behov for – vi klarer resten. 

Et samarbejde

8 konkrete
resultater

I samarbejde med nogle af de bedste klinikker i Danmark og udlandet.

Play Video
Play Video

La Concordia
by Michéle

Cryoklinikken havde behov for flere bookinger. Hør Michéle fortælle om samarbejdet.

Vores kunder

"Super professionelt"

Funnel First har i høj grad levet op til mine forventninger. De har nået det antal leads, vi aftalte – og meget mere til! Det hele er super professionelt, og jeg er ekstremt glad for samarbejdet.”

– Michèle Bak,
Ejer af La Concordia by Michèle.

"I was actually overrun"

“Funnel First Media created a continuous flow of new clients for the clinic and I was actually overrun by new sales opportunities within the first few weeks!”

– Yeliz Gürel,
Ejer, Ice Therapy Zürich.

"Endnu bedre end forventet"

“Funnel First Media er det første bureau, jeg har arbejdet med, som rent faktisk har holdt, hvad de lovede – og endda skabt et bedre resultat, end det vi aftalte. Så jeg er meget, meget tilfreds.”

– Anette Jensen,
Ejer af Lev Positivt

Tag din klinik
til nye højder

Bliv klar til en hverdag med en fyldt kalender og masser af nye, potentielle klienter, som du kan ringe op og booke ind til behandlinger.

Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar kampagne – så du aldrig mere skal bekymre dig om, hvor den næste klient skal komme fra.

Kontakt

hello@funnelfirst.com
+45 71 99 41 71

Funnel First Media ApS

Ved Lunden 12, DK-8230 Åbyhøj
CVR – 39577461