Få flere medlemmer i din golfklub med Funnel First Media

Vi har fjernet risikoen ved at hyre et marketingbureau. Hvis vi ikke leverer nye medlemmer – så betaler du heller ikke!

Hos Funnel First Media hjælper vi over 50 golf klubber med at skabe et fast og kontinuerligt flow af nye medlemmer. I samarbejde med Dansk Golf Union har vi skabt over 1000 nye medlemmer til golfklubber i hele landet.

dansk-golf-union-resultat

1000+ nye medlemmer på 4 måneder til DGU

I samarbejde med DGU skabte vi en Sales Funnel, som appelerede til nye potentielle golfspillere, hvilket resulterede i at 50+ golfklubber landet over, kunne byde velkommen til nye langtids-medlemmer.

Life-time-value der kan ses på bundlinjen

Med en strategisk kvalifikations-process skabte vi leads til InnerGym, der ikke blot konverterede – men også forblev kunder. På den måde fik træningscentret et mere stabilt og vedvarende medlemsregister.

"FFM sørgede for at lave en komplet løsning for Langesø Golf. Derefter strømmede det jo ind med leads, og vi nåede faktisk ud til et sted, hvor vi næsten ikke havde plads til flere medlemmer."

–  Hans Berner,
Direktør for Langesø Golf

Kære golfklub,

Forestil dig, hvis du ikke længere skulle bekymre dig om, at dit salgsteam har nok at lave – eller om de også har det om et halvt år.

Tænk dig til en hverdag, hvor du kan se en stabil og skalérbar vækst fra kvartal til kvartal, mens du kan se en kontinuerlig tilgang af varme B2B-leads og kundeemner i din salgspipeline, hvor der samtidigt bliver differentieret mellem kolde, lunkne og varme leads, som der kan bearbejdes, holdes møder med og sælges til. Lyder det som noget for dig?

Så spørg dig selv: Er du frustreret over at bruge dine hårdt tjente penge på markedsføringskoncepter, der koster dig mere, end de giver dig? Og er du træt af såkaldte “guruer” og “eksperter”, der giver dig flere undskyldninger end resultater?

Vi er godt klar over, at det er vigtigt at bruge sine penge rigtigt som virksomhedsejer. Og vi er faktisk så sikre på vores evne til at fylde din pipeline op med salgsklare leads og kundeemner, at vi tilbyder en performance-garanti.

Det betyder kort fortalt, at hvis vi ikke opnår vores mål – så betaler du heller ikke! Prøv at spørge andre, om de vil gøre det samme…

facebook-website-podio-illustration

Gennemtestede,
effektfulde strategier

Vi udvikler en full-funnel B2B strategi, som er til for at generere leads og kundeemner til din forretning gennem flere kanaler – og flere platforme.

Målrettede, knivskarpe budskaber

Vi sørger for at dit budskab bryder igennem lydmuren, så du ikke kun får fortalt, hvorfor I er bedre end konkurrenterne – men også får folk til at tage handling!

Tiltræk flere B2B-leads, kundeemner og salg​

Ved at implementere vores skrædder-syede salgstragt kan du optimere og effektivisere din salgsproces – og få en kontinuerlig strøm af varme B2B leads og kundeemner ind i din pipeline!

Tracking og lead scoring på hele kunderejsen

Desuden sørger vi for at opsætte systemer, der tracker hele kunde-rejsen, så salg og fremskridt kan måles og vejes – og som viser præcist, hvad en kunde koster dig at få ind!

Vi har lavet gode resultater sammen med...

København

Aarhus

Odense

Aalborg

Esbjerg

Randers

Kolding

Horsens

Vejle

Roskilde

København

Aarhus

Odense

Aalborg

Esbjerg

Randers

Kolding

Horsens

Vejle

Roskilde

København

Aarhus

Odense

Aalborg

Esbjerg

Randers

Kolding

Horsens

Vejle

Roskilde

Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma — which is living with the results of other people's thinking.

– A person we’ve helped, golf-wise.

Kun de stærkeste overlever!

Hos Funnel First forstår vi, at det at drive virksomhed følger jungleloven, hvor kun de stærkeste overlever. Derfor er vi ret ligeglade med trafik, videovisninger og ligegyldige e-mail lister. For hvad kan du bruge det til, hvis ikke det også bliver til kunder?

Vi dedikerer alt vores tid til virkelig at komme under huden på din forretning. Vi analyserer nemlig din case fra alle vinkler, hvorefter vi benytter vores resultatgivende strategier til at få dine kunder til at vælge DIN forretning frem for dine konkurrenters.

Men det er faktisk ikke alt: Vi sørger også for, at du har et 100% holdbart full-funnel-setup, der konsekvent supplerer dig med brandvarme kundeemner til dit salgsteam, så du kan bruge mere tid på at arbejde PÅ din forretning – med fuld vished om, at din pipeline kontinuerligt bliver fyldt op.

Team Funnel First Media

Innovation inspirerer os, resultaterne ophidser os og godt arbejde driver os.

Kasper Mengers

Funnel Expert & Partner
kma@funnelfirst.com

Elias Ervill

Retention Specialist & Partner
ee@funnelfirst.com

Jonas Roulund

Content & Project Manager
jr@funnelfirst.com

Kasper Kristensen

Digital Designer
kma@funnelfirst.com

Bianca van Urk

Copywriter
bvu@funnelfirst.com

Johnny Hansen

Partner
jh@funnelfirst.com

Mette Thuun

Økonomi og bogholderi
mt@funnelfirst.com
Funnel First Media ApS
Ved Lunden 12
DK-8230 Åbyhøj