fbpx

Del 2 af 2

Dette er 2. del af vores caseartikel om Cryonis. Fik du ikke læst 1. del? Så læs den her.

Sådan fik Cryonis 54% ind til en konsultation

Ud af de kundeemner, Cryonis fik leveret, formåede de at booke 54% af dem ind i kalenderen til den startkonsultation til 39€, som man tilmeldte sig via Facebook-annoncen. Det er mange!

Når vi spørger Johannes Fessler (Managing Director hos Cryonis), hvad han selv tænker, der er årsag til hans høje konverteringsrate, peger han på, at de fleste havde forstået på forhånd, hvad behandlingstilbuddet går ud på (jf. første del af artiklen ang. gode annoncetekster).

Derudover har Johannes tre tips:

“It’s important that you call them, and do it ASAP after they sign up from your ad. From there it’s easy, as long as you just give them two specific opportunities for booking.”

Lad os lige udfolde, hvad Johannes siger her.

Det handler overordnet om personlig kontakt, hurtig respons samt urgency. Og det kan forklares med følgende tre pointer.

1. Ring frem for at skrive

Hos Funnel First Media har vi et krav om, at vores kunder ringer til de kundeemner, vi leverer til dem. Det er absolut afgørende for at konvertere fra nyt kundeemne til førstegangskøber.

Kasper Mengers fortæller:

”Jeg vil gætte på, at det personlige opkald fire-dobler konverteringsraten i dette trin af tragten. Hvis dit kundeemne kun får tilsendt en mail eller SMS, er det alt for nemt at tænke ’det ordner jeg i morgen’ og så aldrig få det gjort. Du skal skabe det, som vi kalder urgency – en ’nu-eller-aldrig-følelse’. Folk har stadigvæk muligheden for at bakke ud – vi skal bare sørge for, at de ikke har lyst til det!”

Med det sagt, så supplerer vi i Funnel First Media alle kundeemne med en e-mail og en SMS, når de lige har skrevet sig op via en Facebook-annonce og landingpage. Her spørger vi bl.a., hvornår det vil passe dem, at vi ringer dem op og sammen booker en tid i kalenderen. Det er med til at sikre, at kundeemner føler sig godt taget i hånden – og ikke bakker ud.

2. Ring tidligst muligt efter sign-up

I vores tid går tingene stærkt, og vi bombarderes konstant med indtryk fra alle sider. Du har hørt det 1000 gange før, men det er stadig rigtigt.

Det betyder også, at interessen fra dine kundeemner falder hurtigere, end du forestiller dig.

Samtidig bliver det overraskende svært at huske, hvad man skrev sig op til på ”den der Facebook-annonce”. Og hvis dem du ringer til, ikke kan huske dit budskab, bliver det svært for dig at sælge.

Derudover har dine tekster også vækket følelser i dine kundeemner. Ellers ville de ikke have reageret på dine annoncer. Og de følelser, ja de aftager også.

Og naturligvis er der også, for hver dag der går, en større sandsynlighed for, at dit kundeemne har fundet en anden løsning, hos en af dine konkurrenter.

3. Giv dem to valgmuligheder

Forestil dig, at du skal ringe til et kundeemne for at aftale, hvornår hun skal besøge jer første gang. Hvilket af følgende to spørgsmål tror du, resulterer i flest aftaler?

a. ”Vores kalender er helt åben. Hvornår passer det dig?”

b. ”Hvad siger du til enten i morgen kl. 17.00 eller på lørdag kl. 11.00?”

Det rigtige svar finder du på næste side… nej, lad os tage det nu og her, så vi ikke taber dig!

Svaret er valgmulighed b.

Hvis du benytter dig af mulighed a, vil du nemlig ofte høre: ”Jeg har ikke lige min kalender ved mig, så lad mig ringe tilbage”. Hvis kunden selv skal til at ringe, bliver det mere besværligt at købe, og sandsynligheden for et salg daler. Drastisk.

Når du formulerer dig som i valgmulighed b, er dit forslag konkret og håndgribeligt.

Tilmed skaber du urgency, fordi du ikke giver indtrykket af, at din kalender er helt åben. Det føles således mere nødvendigt at tage stilling nu, frem for at udskyde beslutningen.

Hvis din potentielle kunde ikke kan på et af de to tidspunkter, er der stadigvæk gode chancer for, at I kan finde en anden dag.

Som en lille bonus vil vi også minde om, at det betyder meget, hvilken person der ringer op til jeres kundeemner. I skal vælge en imødekommende person, der brænder for produktet og for at hjælpe kunderne. Her ligger en stor del af Cryonis hemmelighed, for den profil passer Johannes perfekt på, ifølge Kasper fra Funnel First Media.

”Jeg tror også, at Johannes’ passion for det han laver, smitter af på kunderne. Man mærker altid hans entusiasme, når man snakker med ham.”

– Kasper Mengers, Funnel Expert & Partner

Hvordan kan du implementere dette i din markedsføring?

For at anvende ovenstående teknikker, skal du stille dig selv følgende spørgsmål:

Har vi denne viden…

– hvordan taler vores målgruppe? (skriv som målgruppen taler)
– hvad reagerer de på i en annonce? (f.eks. provokation, gode råd eller historier)
– hvilke interesser har de? (brug dem i den tekniske målretning af dine annoncer)

Har vi disse ressourcer til rådighed…

– tid til at ringe til alle kundeemner? (det er nødvendigt)
– en god tekstforfatter? (ellers kan I ikke skrive til folks følelser)
– en god sælger? (entusiasme kombineret med forståelse for spørgeteknikker)

Måske har du alle ressourcerne in-house – eller måske bør du købe dig til dem eksternt? Det vigtigste er at være realistisk omkring egne evner og ressourcer.

Vil du også have mere ud af din online-annoncering?

Du er velkommen til selv at eksperimentere og bruge nogle af de tips, vi har givet i dette indlæg. Men måske sidder du og tænker “jaja, det giver enormt god mening det hele, men jeg har jo ikke tid til alt det her…”

Hvis det er dig, så er du velkommen til at booke en Demo hos os.

… Og du skal vide, at vi hos Funnel First Media altid arbejder med en resultatgaranti, der er din sikkerhed for, at du får det ønskede kundeflow i din forretning.

Resultatgarantien går i alt sin enkelthed ud på, at vi sætter barren for, hvad du kan forvente af nye kunder i din forretning hver måned. Barren bliver altid sat på et niveau, hvor samarbejdet er profitabelt for dig – og 99% af vores kunder vil også opleve, at de får langt flere kunder end først regnet med. Og hvis du ikke gør? Så får du tilsvarende dine penge igen for den del, vi ikke leverede.

Det er derfor vi kalder os et performancebaseret marketingsbureau. Så hvis det lyder som noget, du kunne tænke dig at høre mere om, kan du booke din Demo herunder.

Klik her for at reservere dit Demo-opkald.