fbpx

Coach Mølvad er en personlig træner med ekstraordinære evner for at motivere og hjælpe folk til succes – og så har han skabt en velfungerende virksomhed med overskud ved at omgive sig med personer, der forstår sig på forretning. 

Han er nemlig en af de få, som formår at leve godt af sin passion – at give mennesker den sunde livsstil, de ønsker sig. Men hvad er det, der gør, at han på få måneder har ekspanderet og skabt en virksomhed med vokseværk, der samtidig hjælper medlemmerne til et sundere og bedre liv?

Giv dine klienter lyst til at komme igen

Coach Mølvad er gået fra 2 til 9 ansatte på bare 5 måneder. Han har fået tid til at optimere sin virksomhed – og til at holde fri. Og det var ikke lykkedes, hvis klienterne ikke havde lyst til at komme igen. Kasper Mengers uddyber:

“Mange virksomheder søger desperat efter nye kunder, men glemmer at sørge for, at de nuværende klienter er glade. Og hvis de så endelig får flere kunder, forringes kundens oplevelse ofte yderligere, fordi de har for travlt til at yde god service.” – Kasper Mengers, Funnel Expert og Partner i Funnel First Media.

Coach Mølvads udendørs træningskoncept har fokus på fællesskab, høj energi og at man bliver mødt på ens personlige niveau. Og det er ikke bare floskler – det er det, Lars Mølvad og hans coaches praktiserer til hver eneste træning.

Vores partner her i bureauet, Elias Ervill, er ikke i tvivl om, at træningerne hos Coach Mølvad giver klienterne lyst til at træne igen og igen.

“Lars og hans coaches markedsfører sig ikke bare på, at man har det sjovt til træning – de får det til at ske. Og de sørger for, at alle føler sig set.” – Elias Ervill, Content Manager & Partner hos Funnel First Media.

Hvis man spørger, vil alle virksomheder naturligvis sige, at de prioriterer kundens oplevelse og tilfredshed højere end noget andet. Men mange glemmer det første skridt i at give kunderne gode oplevelser: At stille spørgsmål.

Hvordan ved du, hvad du skal forbedre, hvis du ikke snakker med dine klienter?

Hver person skal føle sig set

Overskriften kan måske lyde lidt som en kliche, men den er reel nok.

“Jeg har truffet et bevidst valg om, at man ikke skal blive en del af et samlebånd, som man eksempelvis gør hos nogle af de store fitnesskæder”, fortæller Lars Mølvad og uddyber:

“Jeg gør en dyd ud af at være opmærksom på hver fremmødte person til hver træning. Jeg tiltaler dem ved navn, når jeg spørger ind til deres oplevelse”.

Blandt andet spørger han i slutningen af træningen:

‘Nå Helene, hvad synes du om træningen i dag? Og hvad har du lært?’

Forstå, hvad der driver dine klienter

Det kan måske virke banalt eller ligegyldigt at stille ovenstående spørgsmål til dine klienter, men ifølge Kasper Mengers fra Funnel First Media, er der naturlige psykologiske forklaringer på, hvorfor det gør så stor en forskel:

“For det første får træneren værdifulde informationer. Mange virksomheder er for uklare på, hvorfor kunderne har valgt dem, og om oplevelsen lever op til forventningerne”, fastslår Kasper Mengers og fortsætter:

“På samme måde er der altid plads til forbedringer af konceptet. Men det finder man ikke ud af, hvis man ikke tager sig tiden til at spørge”, fastslår Kasper Mengers.

“Og for det andet, så bliver klienten selv bevidst om, hvad der var godt ved oplevelsen”, afslutter Kasper Mengers,

Lars Mølvad supplerer:

“Ja, det kan være, at en kunde siger ‘Det var hårdt, men faktisk virkelig fedt at få rørt sig igen!’. Jeg tror helt sikkert, at når klienten siger højt, at det var fedt at få rørt sig, bliver det nemmere at fortsætte træningen, selvom det kan være hårdt i starten”, reflekterer Lars Mølvad.

Styrken fra fællesskabet er mere end en kliché

Lars Mølvad er meget bevidst om, at følelsen af fællesskab gør det nemmere for folk at holde ved træningen. Ifølge ham skal klienten derfor aldrig føle, at hun er alene med træningen.

Af den grund sørger han for, at klienterne knytter bånd på kryds og tværs, så fællesskabet bliver så godt som på et håndboldhold eller en vennegruppe.

“Nogle kommer for eksempel med en ven, veninde, søster – andre kommer alene”, fortæller Lars Mølvad og fortsætter:

“I løbet af træningen beder jeg dem alle om at finde en ny partner et par gange, når vi skal lave to-personers øvelser”.

På den måde bliver fællesskabet både en værdi i sig selv, mens medlemmerne hjælper hinanden med at få bedre træningsresultater.

Hjælpende hånd eller påtrængende?

Hvis du har downloadet Kunderejse-spørgeguiden, tænker du måske, at det lyder som en lidt pågående tilgang. Her er det vigtigt at huske på, at der er tale om mennesker, som alle ønsker at få de gode træningsvaner under huden:

Kasper Mengers reflekterer:

“Jeg har altid ment, at det er vores ansvar at sælge til dem, der gerne vil lave en positiv ændring i sit liv. Og hos Funnel First hjælper vi kun virksomheder, som vi mener gør en positiv forskel – og Coach Mølvad er et fantastisk eksempel.”

Han fortsætter:

”Derfor opfordrer jeg altid vores kunder til at holde deres kunder i hånden. Faktisk mener jeg, at en virksomhed som Coach Mølvad, ville gøre folk en bjørnetjeneste, hvis de ikke hjalp deres klienter med at holde fast i træningen i en travl hverdag, hvor sundheden let kan blive nedprioriteret.” forklarer Kasper Mengers fra Funnel First Media.

Så kort sagt: Hvis din virksomhed skaber en stor værdi med jeres ydelser, så gør det så nemt som muligt at blive kunde hos jer.

Få tid til at udvikle din forretning – så du også vækster om 1 år

Coach Mølvad indledte i foråret 2020 sit samarbejde med Funnel First. Målet var at sælge 2x outdoor-bootcamptræninger til 99 kr. – men markedsføringen af dette har løftet hele den virksomhed, som Coach Mølvad er.

Udover bootcamps tilbyder Coach Mølvad nemlig både Personlig træning, Personaliseret træningsprogram, Vejning og måling, samt Coaching.

“Selvom generering af varme kundeemner er det, jeg har betalt Funnel First for, har jeg som et ekstremt positivt biprodukt fået en masse synlighed og branding”, fortæller Lars Mølvad og uddyber:

“Flere af de personer, som har nydt deres to bootcamptræninger, har selv spurgt ind til eksempelvis mine coachingydelser. Derfor har den øgede synlighed af min virksomhed medført et større salg generelt”, uddyber han.

Kasper Mengers supplerer:

“Mange virksomheder bruger størstedelen af deres marketingbudget på synlighed og branding – og håber på at kunderne kommer som et biprodukt deraf. Jeg er stolt over, at vi gør det omvendte. At vi skaffer kunderne med det samme, og synligheden og branding bliver biproduktet”, lyder det fra Funnel First-stifteren.

Tidligere arbejdede Lars Mølvad 80 timer i ugen for at få virksomheden til at køre på skinner. Han stod selv for de fleste ting, hvilket kan være problematisk, hvis man vil skalere sin virksomhed:“Det var en udfordring at finde tid til både drift og langsigtet forretningsudvikling.Nu har jeg tid til at udvikle virksomheden på det strategiske plan – og samtidig kan jeg bruge meget mere tid på at restituere med familie, venner og fritidsinteresser”, reflekterer Lars Mølvad.

Få et godt samarbejde med dit bureau – og undgå at spilde dit marketingbudget

Der findes både fordele og udfordringer ved at udlicitere en del af din markedsføring til et marketingbureau. For at du kan få det bedste ud af samarbejdet med dit bureau, har vi spurgt Lars Mølvad, hvad han ser som de vigtigste årsager til de resultater, som Coach Mølvad og Funnel First har opnået sammen, og hvilke råd han kan give videre fra samarbejdet:

Råd nr. 1 – Du skal turde holde ved en strategi

“Jeg ser til tider, at virksomheder skifter strategi fra uge til uge”, fortæller Lars Mølvad.

“Sammen med Funnel First har Coach Mølvad haft modet til at holde fast i en strategi over en længere periode – og holdt hovedet koldt, inden vi har besluttet os for at ændre på strategien. Det, tror jeg, har været afgørende”, afslutter han.

Det betyder naturligvis ikke, at du aldrig skal skifte strategi. Du skal bare ikke gøre det udelukkende baseret på følelser, men derimod lave en grundig vurdering, før du ændrer retning.

Råd nr. 2 – Plej dine leads gennem hele kunderejsen

Du har måske hørt om lead nursing. Det går ud på at holde kundeemner varme, så de ikke mister interessen. Og Coach Mølvad ved, at det er afgørende:

“Jeg har sammen med mine medarbejdere sørget for at nurse hvert eneste kundeemne – både før, under og efter, de starter deres kunderejse. Og vi har ikke kun gjort det for at tjene flere penge. Vi har en reel drivkraft til at skabe værdi for de mennesker, som gerne vil leve sundere. Det er derfor, vi blev trænere til at starte med”, fortæller han og tilføjer.“Og netop derfor giver vi plads til spørgsmål, tvivl og et kærligt skub hele vejen, så motivationen holdes oppe hos den enkelte klient”.

Råd nr. 3 – Dit brand skal kunne mærkes hele vejen

“Funnel First har været gode til at præsentere mig på en måde, der stemmer overens med mit koncept og resten af min markedsføring”, fortæller Lars Mølvad og uddyber:

“De har brugt nogle af mine ord og kombineret det med deres evner inden for tekstforfatning. De har sat tid af til virkelig at forstå mit koncept. Og de har givet plads til mine forslag, men stadig mødt hvert forslag med sund skepsis og faglige argumenter”, fortæller Lars Mølvad og konkluderer:“Samlet set betyder det, at de forventninger målgruppen får ud fra teksterne, rent faktisk bliver indfriet, når man møder op til den første træning. Så vi finder altså de mennesker fra start, som virkelig vil- samt har tillid til netop vores træningskoncept”.

Hvad gør du så nu? (for at få tilbagevendende klienter)

Det første, du skal gøre, er sandsynligvis at opdatere dit mindset (og ja, vi håber på, at det provokerer dig lidt).

Spørg dig selv, om du er klar til at acceptere følgende:

– Du skal snakke en del med dine klienter før, under og efter deres første to eller flere træninger.

– God markedsføring kan ikke erstatte dårlig produktkvalitet.

– Du skal holde dine kunder i hånden, så det er nemt at blive kunde hos dig.

– God træning handler om livsglæde. Dine klienter skal derfor gå hjem med en følelse af at have brugt kroppen, men alligevel være fyldt op med energi. Du sælger ikke træning – du sælger en sundere livsstil.

Det er absolut afgørende, at du giver afkald på den udbredte ide om, at hele kunderejsen foregår online.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du får din salgstragt til at passe til din målgruppes kunderejse, kan du booke en Demo med os.