Spansk solstrålehistorie gør verden lidt grønnere

Solcellesalget blev kickstartet i Sydspanien

Mariposa Energía var blandt de første til at udnytte, at beskatningen på solceller blev fjernet i Spanien. Vi sørgede for, at salget kom godt fra land.

Indtil foråret 2018 var spanske borgere underlagt en såkaldt “solskat”, der pålagde selvproducenter af energi en afgift på 7 procent for opkobling og brug af elnettet, hvilket i praksis betød, at det i ganske få tilfælde var rentabelt at etablere solceller i privaten.

Da afgiften blev fjernet i 2018 var den britiske forretningsmand, Martin Tye, hurtig til at udnytte hullet i markedet, og satsede derfor stort på sit energiselskab, Mariposa Energía.

Mariposa Energía leverer grøn el og solceller til sine kunder i hele Spanien. Men selvom efterspørgslen på grøn energi har været tiltagende siden solskattens forsvinden, så manglede salgsteamet et bedre flow og en mere effektiv måde at finde frem til de næste kunder.

Derfor kontaktede de os i 2020 med forhåbningen om, at vi kunne levere varme leads til den varme solkyst – Og det har udviklet sig til et tæt parløb, der har sikret Martin Tye en særdeles succesfuld forretning.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

Mariposa Energía

mariposa-result-1

50+ bookede opmålinger på bare tre måneder

Vi sikrede Mariposas salgsteam en lang række varme leads, som de kunne kontakte og sælge til. Det resulterede hurtigt i mange nye solcelleinstallationer langs solkysten.

mariposa-result-2

Skalérbart system - for fremtidens skyld

Vi opsatte et skalérbart system, der gav Mariposa mulighed for at skalere deres indsats i præcis de områder, de gerne ville. Og på den måde udbrede grøn energi til det meste af Spanien.

"I never really believed social media could do anything for us, but it has been life-changing to have leads coming in for meetings - every day"

– Martin Tye, ejer, Mariposa Energía.

Play Video

Todelt kampagne sendte salgsteamet på overarbejde

Mariposa Energías to hovedydelser; solceller og grøn energi skulle til en start markedsføres via to forskellige leadgenereringskampagner.

Vi satte hurtigt Martin Tye og hans team i gang med at producere video-testimonials fra deres kunder, da vi ved, at kvalitetsvideoer, hvor kunden får fortalt, hvordan de har flyttet sig eller løst et problem er supereffektivt, når interessen skal vækkes hos et lead.

Vi fik derudover produceret landing pages og skrev fængende annoncetekster baseret på en grundig research og sparring med Mariposas ansatte, så vi sikrede os, at vi ramte målgruppens pain points.

Herudover kreerede vi en lead magnet i form af en gennemsnitsberegning på besparelsen ved at skifte til solceller. Den kunne brugere på sociale medier downloade, hvis de til gengæld skrev deres kontaktoplysninger til os. På den måde fik Mariposas salgsteam relevante informationer og tilkendegivelser fra leads, der potentielt kunne være interesserede i et skifte.

Når leadet modtog beregningen havde de efterfølgende mulighed for at booke et “exploratory meeting” med Mariposa Energías sælgere.

Ved at køre leadet igennem flowet fik vi opkvalificeret dem i så høj grad, at Mariposas sælgerteam havde al den fornødne information til at lave reelle salg på baggrund af vores leadgenerering. Det førte til over 50 aftaler om opmålinger til solceller de første tre måneder!

Vi satte efterfølgende også gang i den anden kampagne, som handlede om at få borgerne til at skifte til grøn el. Dette kræver ikke andet af køberen, end at man indvilliger i at skifte elselskab, og så varetager Mariposa Energía faktisk resten af processen. Der var dermed tale om en noget simplere proces, og det kunne også mærkes på resultaterne. Kampagnen skabte således hele 285 salgsklare leads på kun 30 dage!

Vi har fortsat et fantastisk samarbejde med Mariposa Energía og ser frem til at brede endnu mere grøn energi ud over det solstrålende kongerige i de kommende år.

Læs videre...

2000+ nye medlemmer til Dansk Golf Union

Siden 2019 har vi hjulpet DGU med at skaffe leads og øge antallet af medlemmer, hvilket har resulteret i mere end 2000 nye medlemmer.

Langesø Golf blev fuldt booket

Golfbanerne ved Langesø Golf manglede liv og gæster – med en effektiv kampagnestrategi fik vi fyldt de tomme pladser med betalende fuldtidsmedlemmer.

Skønhedsklinik blev reddet fra konkurs

Skønhedsklinikken Cryonis var på randen af konkurs, da vi satte gang i en succesfuld kampagne, som boostede salget og reddede virksomheden!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.