Hole-in-one med markedsføring af Langesø Golf

Langesøs baner skulle fyldes med liv

Den fynske golfklub ville øge medlemstilvæksten og blive bedre til at udnytte de sociale medier til markedsføring.

Langesø Golf er Danmarks skjulte golfperle. Beliggende 15 km vest for Odense i den skønneste natur finder du golfklubben, som drives af direktør Hans Berner. Her er der rig mulighed for udfordring for både nybegynderen og den helt øvede golfspiller. Golfklubbens medlemsantal er i dag stødt stigende og besøges derudover af omtrent 5.500 gæstespillere hvert eneste år – men sådan har det ikke altid været.

I foråret 2020 var klubben nået til et sted med en fornuftig vækst, men Hans Berner og teamet mente, at der var potentiale for at booste medlemstilvæksten yderligere ved at effektivisere markedsføringen af golfklubben.

Der var med andre ord brug for en gennemgribende omstrukturering af Langesøs marketingstrategi, og den skulle vi, hos Funnel First Media, stå for.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

Langesø Golf

flere-medlemmer

Flere medlemmer på greenen

Siden samarbejdets begyndelse har vores full-funnel-strategi sikret Langesø Golf mere end 400 langtidsmedlemmer.

kultur-events

Kulturevents for hele Danmark

Udover nye golfklubmedlemmer har vi også sikret, at Langesøs mange kulturarrangementer er velbesøgte af folk fra hele landet.

"Vi nåede faktisk ud til et sted, hvor vi næsten ikke havde plads til flere prøvemedlemmer."

– Hans Berner,
Direktør for Langesø Golf

"Vi har fået fyldt de tomme pladser i golfklubben, og så har vi ramt nye målgrupper, som vi havde svært ved at aktivere tidligere. Jeg vil helt sikkert anbefale Funnel First Media, fordi der er en professionel backup, som gør, at man kommer ud over dørtrinnet."

–  Hans Berner, Direktør for Langesø Golf

Play Video

Stort potentiale skulle forløses

Med Langesø Slots unikke beliggenhed i Fyns smukke natur, er kapaciteten og mulighederne (næsten) uendelige.

Langesø Golfs største udfordring lå i at få øget medlemsantallet i golfklubben. Det var derfor vores primære opgave at få etableret et marketingsystem, som konsekvent kunne tilføre nye medlemsmuligheder til klubben.

Udover at være en af Danmarks største og mest velbesøgte golfklubber, byder Langesø Golf også på et hav af oplevelser og aktiviteter, som direktør, Hans Berner, har forstået at udnytte:

På Langesø kan man både køre mountainbike i den omkringliggende bakkede naturskov, ride på heste, og i vintermånederne kan man drikke varm kakao og købe sit juletræ på det årlige julemarked. Både golfbanen og de øvrige aktiviteter er populære, og mange har gjort besøget på Langesø Slot til en årlig tradition. Men kapaciteten er stor, og derfor søger Hans Berner hele tiden efter nye tiltag for at øge besøgs- og medlemsantallet.

langesoe-potentiale

Udfordringen for golfklubben og Langesøs kulturevents lå i den eksterne kommunikation, og det at få potentielle medlemmer og gæster til at besøge herregården og prøve golfspillet på klubbens fantastiske baner.

Baseret på vores store erfaring i golfens univers fra vores samarbejde med Dansk Golf Union, kunne vi designe en helt unik – men samtidig gennemtestet markedsføringsstrategi til Langesø, som hurtigt skabte synlige resultater.

Da vores full-funnel-strategi hurtigt fik folk fra hele landet til at valfarte til golfklubben, udvidede vi samarbejdet til også at omfatte Langesøs mange andre ydelser.

Fra tomme baner til en fulde huse

Vi skabte en full-funnel løsning med bla. landingpage, annoncetekster og kampagnestyring på relevante platforme, hvor vi garanterede klubben et fast flow af leads. Det gjorde, at Hans, med sit stærke team hos Langesø, kunne koncentrere sig om at tage godt imod kunderne og skabe de perfekte forhold til de mange nye medlemmer og gæster, så de ikke blot havde enkeltstående besøg, men rent faktisk fik skabt langtidsmedlemmer.

“Derefter strømmede det jo ind med leads, og vi oplevede en rigtig god vækst i betalende medlemmer. I dag bruger vi FFM til alt fra golfkampagner til juletræssalg og markedsføring for vores mountainbike-events og markeder, så de favner bredt og er gode sparringspartnere.”

– Hans Berner, direktør for Langesø Golf.

De mange fuldtidsmedlemmer har skabt stabilitet og sikkerhed i Langesøs økonomi, hvilket også har været med til, at Hans har mere ro og overskud til afholdelse af de mange arrangementer, som bringer så meget godt med sig hos Langesø Slot. For selvom golfen er Hans’ perle, så er der få ting, der varmer mere om hjertet end at være med til at sikre utallige familiers julestemning med et eventyrligt julemarked.

Med vores full-funnel-strategi skaber vi en kontinuerlig strøm af leads, som sikrer, at klubben hele tiden vokser i medlemsantal. I skrivende stund har Langesø øget deres medlemsantal med over 140 nye medlemmer det seneste år, og vi glæder os til at se tallet vokse endnu mere i de kommende år.

Læs videre...

Skønhedsklinik blev reddet fra konkurs

Skønhedsklinikken Cryonis var på randen af konkurs, da vi satte gang i en succesfuld kampagne, som boostede salget og reddede virksomheden!

Imponerende lifetime value per kunde til InnerGym

Vi skabte en kontinuerlig strøm af leads med en lang life time value, der gav mulighed for at ansætte flere trænere i det højt specialiserede træningscenter.

NOR: nordic health house måtte indføre ventelister

Det innovative sundhedshus fik 600 leads den første måned og stod pludselig overfor en helt ny udfordring: Udsolgte hold og ventelister!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.