Sød chokoladesucces til Kun Det Bedste

Gaveforretning fik +3500 emailsignups på rekordtid.

Kun Det Bedste har altid haft et velfungerende, konverterende nyhedsbrev, men de manglede en kilde til at skaffe flere abonnenter. Vi sikrede dem en stor mængde leads og nye signups på rekordtid i forbindelse med lanceringen af et nyt chokoladebrand.

Den Silkeborg-baserede gaveforretning, Kun Det Bedste, har siden 2015 solgt unikke gaveprodukter til virksomheder og private fra deres showroom, via webshoppen og ved at tage ud og møde kunderne face-to-face på virksomhedsbesøg.

Virksomhedens nyhedsbrev er særdeles velfungerende. Her udsendes ugentligt tilbud, særlige rabatter, kampagner, og så bruger Kun Det Bedste også nyhedsbrevet til at sætte fokus på nye produkter. Nyhedsbrevet har en høj konverteringsrate, og ejer af Kun Det Bedste, Søren Andersen, søgte derfor en kilde til at skaffe endnu flere abonnenter til maillisten. Derfor udviklede vi med stor succes en helt særlig anmelderfunnel i forbindelse med lanceringen af chokoladeserien BEST Chocolate, der i dén grad fik folk til at skrive sig op til Kun Det Bedstes mailflow.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

Kun Det Bedste

result-2

+3500 emailsignups på 22 dage

Vores særligt designede funnel-setup skaffede over 100 nye leads per dag til Kun Det Bedste. Leads, som alle takkede ja til at modtage gaveforretningens nyhedsbrev.

result-1

Cost per click på kun 1,28 kroner

Den succesfulde annoncering resulterede i en ekstremt lav pris per klik. Det sikrede Kun Det Bedste en omkostningseffektiv kampagne uden sidestykke.

result-3

Øget salg og trafik på webshoppen

Kun Det Bedste oplevede en sidegevinst ved kampagnen, da mange leads tilgik webshoppen og indløste rabatkoder til produkter.

"Funnel First Media hjalp os med - hurtigt og effektivt - at opsætte en kampagne, som skaffede os kontakt til rigtigt mange nye potentielle kunder uden at vælte marketingbudgettet. Det har været en vildt god løsning for os, og samarbejdet har fungeret upåklageligt."

– Søren Andersen, Ejer, Kun Det Bedste.

Ny chokoladeserie blev lanceret med bravur

Kun Det Bedste stod i efteråret 2021 overfor lanceringen af deres helt egen eksklusive serie af håndlavede chokolader, BEST Chocolate, der er udviklet med bæredygtighed og høj kvalitet i fokus. Ejer af gavevirksomheden, Søren Andersen, ønskede fra start at skabe noget “larm” omkring lanceringen, som både kunne sikre et øget salg af det nye produkt og en række nye email-signups til virksomhedens nyhedsbrev.

”Vi ville have vores helt eget chokolade, som skulle være noget ganske særligt. Vi har selv været med i hele udviklingsprocessen med alt fra smage til emballage, og nu er vi kommet i mål. Vi har store forventninger til, at det bliver et megaprodukt. Det er det mest fantastiske chokolade, man kan få, og derfor skulle vi også give den gas på markedsføringsfronten.”

siger den stolte direktør, Søren Andersen.

Og gas blev der givet…

best-chocolate

22 dage med fuld fart på annonceringen

Vi udviklede en helt særlig kampagne på sociale medier til Kun Det Bedste, som havde flere gavnlige sideeffekter.

Efter et grundigt brief om produktet af Søren Andersen gik vi i gang med at udvikle fængende annoncetekster, som talte lige ind i de chokolade-elskende danskeres hjerter. Samtidig designede vi flot visuelt materiale med BEST Chocolate i fokus, så der var et godt blikfang til annonceringen.

Da vi satte gang i kampagnen, fik vi både folk til at skrive sig op til at anmelde den nye chokoladeserie, vi skabte et mersalg på baggrund af annonceringen, og så skabte vi en lang mailliste, som alle kunne få del i Kun Det Bedstes nyhedsbrev.

Det hele blev afviklet i forbindelse med chokolade-lanceringsdagen den 1. oktober 2021. Vi satte derfor gang i annonceringen på selve dagen og var live de følgende 21 dage. Det resulterede i 3522 email-signups og en række positive anmeldelser og mersalg.

De leads, som ikke blev udvalgt til at anmelde, modtog en rabatkode til gavevirksomhedens webshop, som de frit kunne bruge. Dermed fik alle noget ud af at udfylde anmelder-ansøgningen, der var tilføjet vores annoncering på sociale medier.

Vilde resultater til brug i flere sammenhænge

Den positive opmærksomhed omkring BEST Chocolate-kampagnen kunne bruges på flere fronter.

  • Kun Det Bedste har boostet deres email-liste og kan sende tilbud og nyheder til endnu flere potentielle kunder.
  • De har skabt mersalg ved at udlevere rabatkoder til alle leads, som kan indløses på websitet.
  • Efterhånden som anmelderne begynder at sende anmeldelser retur, kan de benyttes i virksomhedens videre markedsføring af BEST Chocolate.

Den store opmærksomhed om annoncen gjorde, at vi opnåede en lav cost per click på kun 1,28 kroner, og hele kampagnen viste sig ekstremt omkostningseffektiv, idet Kun Det Bedste fik de 3522 nye e-mailabonnenter for et kampagnebudget på under 7000 kroner.


Vi har efterfølgende lavet flere andre kampagner for gaveforretningen – blandt andet i forbindelse med udgivelsen af virksomhedens jule- og påskekataloger, hvor vi fik modtagere over hele landet til at downloade Kun Det Bedstes magasiner med gode tilbud og gaveartikler – og skrive sig op til at modtage deres nyhedsbrev.

 
Således har Kun Det Bedste fået et langt større grundlag til at udsende deres mangeartede nyhedsbreve og brede endnu flere gaveløsninger, idéer og unikke produkter ud til befolkningen.

Læs videre...

2000+ nye medlemmer til Dansk Golf Union

Siden 2019 har vi hjulpet DGU med at skaffe leads og øge antallet af medlemmer, hvilket har resulteret i mere end 2000 nye medlemmer.

Langesø Golf blev fuldt booket

Golfbanerne ved Langesø Golf manglede liv og gæster – med en effektiv kampagnestrategi fik vi fyldt de tomme pladser med betalende fuldtidsmedlemmer.

Skønhedsklinik blev reddet fra konkurs

Skønhedsklinikken Cryonis var på randen af konkurs, da vi satte gang i en succesfuld kampagne, som boostede salget og reddede virksomheden!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.