Nyskabende software-annoncering

Ny markedsføringsstrategi bragte Visma.net til Danmark

Den danske IT-virksomhed ville kickstarte salget af nyt ERP-system i Danmark. Vi skaffede dem salgsmulighederne.

iAdvice er en dansk IT-virksomhed beliggende i Aarhus N. Her tilbydes ydelser inden for ERP-systemerne Visma.net, Visma Business og E-conomic. Derudover yder konsulenterne service inden for generel IT-drift og support.

I 2021 lancerede Visma deres cloudbaserede ERP-system Visma.net i Danmark, og i den forbindelse henvendte iAdvice sig til Funnel First Media for at sikre sig en flyvende start som markedsledere på Visma.net-services.

Det krævede en hel del nytænkning at kreere en velfungerende leadgenereringskampagne for noget så teknisk og omfangsrigt som et ERP-system, men i tæt sparring med de kompetente medarbejdere hos iAdvice, lykkedes det at levere en velsmurt leadmaskine, der kontinuerligt bringer nye salgsmuligheder ind til IT-virksomhedens sælgere.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

iAdvice ApS

iadvice-result-1

Resultat mangler

Quisque in augue. Donec aliquam magna nonummy enim. Proin blandit imperdiet sem. Donec malesuada.

iadvice-result-2

Et fast flow af leads & kundeemner

iAdvices salgsteam fik rigeligt arbejde med at kontakte indkommende leads, da vi startede B2B-kampagnen.

"Funnel First Media har hjulpet os med at finde frem til nye salgsmuligheder, som vi ellers ville have haft svært ved at få kontakt til. De har løbende justeret leadgenereringen, så vi er endt ud med et godt flow af leads, der kan kontaktes og sælges til."

– Simon Ballegaard, Salgs- og marketingskonsulent, iAdvice.

Et komplekst skræddersyet B2B-framework

At levere et fuldbyrdet B2B-framework til en IT-virksomhed, der skal sælge en kompleks software-løsning er en opgave, som kræver et dybdegående forarbejde for at sikre den helt rigtige forståelse af produkt, målgruppe og branchen generelt.

Vi gennemanalyserede derfor iAdvices markedsposition, researchede på konkurrentsituationen og undersøgte tidligere markedsføring på området for at komme frem til en helt unik og nyskabende opsætning og salgsstrategi.

Opbygningen af kampagnen bestod af en omfangsrig full funnel.

I toppen af salgstragten ramte vi en kold målgruppe med blogartikler produceret af vores contentteam. Artiklernes funktion var at give inspiration og vække interessen hos de relevante målgrupper på sociale medier. Vi lavede interviews, artikler og videoer med specifikt udvalgte cases fra virksomheder, der allerede på daværende tidspunkt havde implementeret Visma.net. Disse kunne bruges i annonceringen, mens artiklerne også kunne anvendes organisk af iAdvice, som delte dem på eget website.

Til midten af salgstragten udarbejdede vi en lead magnet, hvor en lidt varmere målgruppe kunne skrive sig op til at modtage en ROI-beregning. Beregneren blev til på baggrund af en fælles session med iAdvices ERP-eksperter, og den byggede på de erfaringer, virksomheden havde gjort sig deres eksisterende kunder.

For at få adgang til beregneren måtte leads indtaste en række oplysninger såsom mailadresse, virksomhedsnavn og antal ansatte, der gav salgsteamet god mulighed for at række ud og tage kontakt til de potentielle nye kunder.

beregner
Til bunden af salgstragten udarbejdede vi en landing page med dertilhørende annoncetekster, som skulle sikre den hårde konvertering. Her ramte vi en varm målgruppe, så eksempelvis alle, der havde modtaget ROI-beregneren, blev ramt af vores landing page-annoncering.
 
Her gik vi efter at få folk til at booke et strategisk ERP-møde med iAdvices konsulenter. Man gik altså fra at se en annoncetekst på Facebook -> landing page -> en kontaktformular -> en tak side.
 
iAdvices konsulenter ville herefter kontakte leadet og arrangere et møde.
iadvice-mockup

Tilpasset strategi gav pote

Da hele setuppet stod klar, lancerede vi kampagnen med vores performance-garanti for øje. Vi gennemgik løbende indkommende leads sammen med iAdvice og kunne efter kort tid konkludere, at målgruppen skulle justeres for at ramme de mest kvalificerede leads.

Efter en række analyser fik vi optimeret kampagnens målgruppe ud fra tre vigtige parametre: Demografi (Hvem er målgruppen helt basalt?), interesser (Hvad interesserer målgruppen sig for?) og adfærd (Hvilke nuværende vaner har målgruppen til fælles?). Alt sammen noget, der kan justeres og tilpasses i Facebook Business Manager og på LinkedIn.

Derudover forstærkede vi kampagnens budskaber på baggrund af interviews med cases og iAdvices eksperter. Det gav hurtigt resultater, så IT-virksomhedens sælgere kunne begynde at kontakte relevante, varme kundeemner, hvilket i skrivende stund har resulteret i en lang række kundemøder og flere store salg.

Forløbet med iAdvice viser, hvordan den løbende sparring og det givtige samarbejde kan skabe gyldne resultater. Således har samspillet mellem vores evner for markedsføring, og iAdvices ekspertise omkring selve produktet afspejlet sig i kampagnens succes.

Således har vi hjulpet iAdvice til mange flere muligheder for deres salgsteam – og flere arbejdspladser har fået en lettere hverdag med et forbedret ERP-system.

Læs videre...

Gaveshoppen Kun Det Bedste havde brug for flere abonnenter til deres nyhedsbrev. Vi skaffede dem en stor udvidelse af maillisten på kun tre uger.

Spansk solstrålehistorie gør verden lidt grønnere

Mariposa Energía var blandt de første til at udnytte, at beskatningen på solceller blev fjernet i Spanien. Vi sørgede for, at salget kom godt fra land.

2000+ nye medlemmer til Dansk Golf Union

Siden 2019 har vi hjulpet DGU med at skaffe leads og øge antallet af medlemmer, hvilket har resulteret i mere end 2000 nye medlemmer.

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.