Fra konkurstruet til fuldt booket: Skønhedsklinik klarede sig igennem krise ved hjælp af leadgenerering

Cryonis fik vendt røde tal til sorte

Vi hjalp skønhedsklinikken med at etablere et bedre salgsflow, som reddede klinikken fra konkurs.

Cryonis er en skønhedsklinik beliggende i byen Marbella i det sydlige Spanien. Klinikken tilbyder moderne skønhedsbehandlinger via innovative teknikker såsom kryoterapi, Ionithermie og hydrafacial. Behandlingerne hjælper blandt andet kunderne med at opnå pænere hud, reducere smerter, øge forbrændingen og fjerne overflødigt fedt.

Cryonis stod på randen til at dreje nøglen om, da de havde udfordringer med at markedsføre deres forskellige behandlingstilbud. Managing Director, Johannes Fessler, gav det derfor et sidste forsøg og kontaktede os i håb om, at vi kunne hjælpe med at skaffe leads til forretningen. Og det lykkedes i dén grad.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

Cryonis: Cryo & Ioni Spa

cryonis-result

Fra 0 til 14.000 euro på 14 dage

Cryonis i Marbella fik gang i forretningen, da de lavede nysalg via vores leadgenerering for 14.000 euro på kun to uger!

cryonis-result-2

Godt igennem COVID-19

14 dage efter vores start på samarbejdet, lukkede Spanien ned pga. COVID-19. Vi opsatte et system, der gjorde det muligt for klinikken at genåbne med en fuldt booket kalender.

Already after the first week we had a higher revenue, than we had all of March last year! Every day we get 7-9 new customer inquiries – and our schedule is fully booked weeks ahead!”

– Johannes Fessler,
CEO, Cryonis.

Play Video

Innovative behandlingsformer kræver innovativ markedsføring

Cryonis’ største udfordring var, at de tilbød innovative behandlinger, men ikke formåede, at kommunikere det ud til forbrugerne på en måde, der fik dem til at forstå fordelene. Derfor stod Cryonis ofte med en tom klinik og en kalender, hvor der var langt mellem aftalerne.

Cryonis’ problemet var ikke at holde på deres eksisterende kunder, men at få potentielle kunder til at forstå konceptet, samt at bringe nye kunder til klinikken. Gennem årene havde Cryonis samarbejdet med tre forskellige markedsføringsbureauer, som ikke var i stand til at skabe de nødvendige resultater.

Vores opgave var derfor at levere en kontinuerlig strøm af leads til klinikken, så de udelukkende kunne fokusere på dét, de gjorde bedst – at give kunderne de resultater, de drømte om og yde en eminent kundeservice.

Full funnel-strategi med performancegaranti gav pote

Baseret på udførlig research af målgruppen samt en uddybende samtale med Johannes omkring deres udfordringer og ambitioner, udfærdigede vi en fuldkommen funnel-strategi til Cryonis, som garanterede leads og resultater til den spanske skønhedsklinik.

Den komplette Funnel-strategi indebærer både en gennemtestet leadgenereringsstrategi med tilhørende emailflow, testimonials og landingpages der opbygger tillid samt inspirerende ad copys, der er noget nær umulige for målgruppen at ignorere.

Vi fokuserede på at tydeliggøre, hvad produktet og tilbuddet gik ud på:

”Det nytter ikke noget at få en masse kundeemner, hvis 90% af dem har misforstået konceptet. Det er spild af alles tid.”

forklarer Funnel First Medias partner Elias Ervill.

Samtidig var vores performance-garanti også en betryggende faktor for en virksomhedsejer som Johannes, der havde haft dårlig erfaring med andre markedsføringsbureauer. Den går i al sin enkelthed ud på, at hvis ikke vi leverer, hvad vi har lovet, så refunderer vi investeringen som undskyldning for at spilde virksomhedens tid.

Luksusresultater til en luksusklinik

Tidsspilde var det sidste Cryonis oplevede gennem vores samarbejde. Faktisk fik vi skabt et luksusproblem for dem, hvor de næsten manglede tid, da de simpelthen blev overvældet af kunder, der ønskede at modtage deres behandlinger. Ud af de mange leads blev 54% af dem booket ind i kalenderen hos Cryonis.

Når vi spørger Johannes Fessler, hvad han selv tænker, årsagen er til den høje konverteringsrate, peger han på, at de fleste kunder på forhånd havde forstået, hvad behandlingstilbuddet gik ud på. Altså at det var blevet forklaret godt og grundigt i markedsføringen.

Cryonis’ succesrate fortsætter, og vores vedvarende samarbejde er i dag et, vi sætter utroligt stor pris på.

Læs videre...

Imponerende lifetime value per kunde til InnerGym

Vi skabte en kontinuerlig strøm af leads med en lang life time value, der gav mulighed for at ansætte flere trænere i det højt specialiserede træningscenter.

NOR: nordic health house måtte indføre ventelister

Det innovative sundhedshus fik 600 leads den første måned og stod pludselig overfor en helt ny udfordring: Udsolgte hold og ventelister!

Carelax fik 200+ leads på tre dage!

Carelax fik en helt ny marketingstrategi, der sikrede dem et overvældende antal leads på rekordtid og et mere effektivt salgsflow.

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.