Sikre salg og varme leads fra dag 1 til Beefit

Varme leads til nystartet trænerplatform

Den nye trænerplatform, Beefit Coach, skulle skydes godt fra start med en fyldt salgspipeline.

Beefit er en aarhusiansk tech-startup fyldt med unge, ihærdige ingeniører og teknikere. I 2021 gik de i luften med coachingværktøjet, Beefit Coach. En online platform, der hjælper fitness-coaches og fysioterapeuter med at håndtere klienter, give en bedre klientoplevelse og indsamle konkrete resultater i form af fitness- og kropsdata fra klienten.

Platformen gør livet nemmere for de selvstændige trænere, som nemt kan administrere ansatte, klienter, udvikling og økonomi. Samtidig får klienterne hurtigere og lettere adgang til egne træningsdata via Beefit Coach-appen.

Beefit har valgt os til hjælpe med markedsføringen i forbindelse med lanceringen af Beefit Coach-platformen og skaffe dem et fast flow af relevante kundeemner og leads.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

Beefit

Dato

5.21.2021

flere-medlemmer

Resultat mangler

Siden samarbejdets begyndelse har vores full-funnel-strategi sikret Langesø Golf mere end 140 langtidsmedlemmer.

kultur-events

Resultat mangler

Udover nye golfklubmedlemmer har vi også sikret, at Langesøs mange kulturarrangementer er velbesøgte af folk fra hele landet.

"Vi har valgt Funnel First Media, fordi de kan det, vi mangler. De kan skaffe leads, og de stiller endda en garanti for, at det kommer til at ske. Samarbejdet har kørt upåklageligt her i opstarten, og vi glæder os til at se hele strategien folde sig ud!"

– Jonas West Alrø, CEO, Beefit

Bomstærk leadgenerering til en bomstærk platform

Man skal kende sine styrker og sine svagheder. Beefit er rigtig gode til at udvikle produkter. De er knap så gode til markedsføring. Derfor tog de fat i os hos Funnel First Media.

Vi har leveret et full funnel b2b-setup til Beefit for at sikre, at virksomhedens leads og kundeemner er så varme som muligt, når deres sælgere tager fat i dem.

Et full funnel setup er bygget op over tre primære trin: 1) Top of funnel, hvor der skabes opmærksomhed og interesse for produktet. 2) Middle of funnel, hvor vi kommunikerer til en lunken målgruppe, og sidst men ikke mindst 3) Bottom of funnel, som udgør den hårde konvertering til reelle leads, Beefit kan kontakte.

Herunder ligger produktion af annoncetekster, landing pages, designs, blogs, testimonial-videoer, mailflow, kampagnestyring og meget mere, som vi hos FFM står for at levere – hele tiden i tæt samarbejde- og med sparring fra Beefits team.

beefit-case-image

Et kontinuerligt flow af varme leads og kundeemner

Vi har garanteret Beefit et fast flow af leads, så de kan koncentrere sig om at udvikle deres platform med forvisning om, at deres salgspipeline altid er fyldt. Dermed går de aldrig i stå – hverken på salgs- eller produktdelen af forretningen.

På baggrund af en grundig dialog, en masse research og et dybdegående kickoffmøde har vi opbygget den komplette Full Funnel-strategi til Beefit Coach, som garanterer resultater til den aarhusianske startup.

Vores unikke setup er performance-garanteret, hvilket betyder, at såfremt Beefit ikke får det antal leads, vi har lovet dem, så returnerer vi deres udgift som undskyldning for at spilde deres tid.

Vi er i skrivende stund godt i gang med at hjælpe techvirksomheden med at etablere sig som en af fremtidens helt store spillere i branchen – og ser frem til et langt og succesfuldt samarbejde.

En lettere hverdag til flere trænere

Ved at sikre leads til en af trænerbranchens “nye drenge i klassen”, er vi med til at forny og forbedre mulighederne for selvstændige personlige trænere, coaches og fysioterapeuter.

Efterhånden som Beefits team forvandler vores leads til reelle brugere af platformen, skabes en bedre og mere overskuelig hverdag for de enkelte trænere.

De får nemlig samlet kostplaner, abonnementer, træningsplanlægning, teamkoordinering, betaling og andre administrative opgaver under én platform, som sparer dem for en masse arbejdstimer og frigiver energi til at udvikle forretningen.

Dét er noget, vi er glade for at medvirke til hos Funnel First Media.

Læs videre...

kontainer-logo

Case 1 - Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

LÆS CASE  >

kontainer-logo

Case 2 - Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

LÆS CASE  >

kontainer-logo

Case 3 - Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

LÆS CASE  >

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.