Resultater, der har vækstet og udviklet virksomheder i DK og udlandet

Det gode samarbejde med vores kunder betyder alt for os. Derfor er vi stolte over at have sikret målbare resultater, lange relationer og vellykkede kampagner for så mange virksomheder gennem årene.

Et storslået gymnastikshow fortjener storslået markedsføring

Flying Superkids søgte nye veje til en mere effektiv brug af marketingkronerne. Med vores hjælp blev billetsalget boostet med langt hurtigere udsolgte shows til følge.

Driftsikker markedsføring til Danmarks mest stabile SMS-gateway

Vi har gennem flere år hjulpet inMobile med at finde deres næste kunder og samtidig ageret sparringspartner i forbindelse med markedsføringsstrategier og brandingkampagner.

Langesø Golf blev fuldt booket

Golfbanerne ved Langesø Golf manglede liv og gæster – med en effektiv kampagnestrategi fik vi fyldt de tomme pladser i klubben med betalende fuldtidsmedlemmer.

“Kvalitetsleads kommer fra en kvalitetsmålgruppe. Så brug tiden rigtigt, kvalificér dine leads, og slå til. Det skylder du både dig selv og dine potentielle kunder.”

NOR: nordic health house måtte indføre ventelister for første gang

Det innovative sundhedshus fik 600 leads den første måned og stod pludselig overfor en helt ny udfordring: Udsolgte hold og ventelister!

Ice Therapy Zürich måtte udvide åbningstiderne

Den schweiziske cryoklinik havde brug for flere kunder – og med vores hjælp blev kalenderen fyldt alle ugens dage!

3500+ emailsignups til Kun Det Bedste

Gaveshoppen Kun Det Bedste havde brug for flere abonnenter til deres nyhedsbrev. Vi skaffede dem en stor udvidelse af maillisten på kun tre uger.

Fra deltid til fuldtid med cryoklinik i Hørsholm

Vores funnel-setup gjorde det muligt for Michéle at booke 149 leads ind til en cryosession i hendes klinik i løbet af få måneder.

Online PT'er med kontinuerlig vækst gennem en krisetid

Rafn Fitness fik et skalérbart leadgenereringssysterm, som sikrede ham en kontinuerlig tilstrømning af nye klienter.

2000+ nye medlemmer til Dansk Golf Union

Siden 2019 har vi hjulpet golfklubber i hele Danmark med at skaffe leads og øge antallet af medlemmer. Det har indtil videre resulteret i mere end 2000 nye medlemmer samt en forbedret og mere effektiv rekrutteringsproces ude i klubberne.

Skønhedsklinik blev reddet fra konkurs

Skønhedsklinikken Cryonis var på randen af konkurs, da vi satte gang i en særdeles succesfuld kampagne, som boostede salget og reddede virksomheden!

Imponerende lifetime value per kunde til InnerGym

Vi skabte en kontinuerlig strøm af leads med en lang life time value, der gav mulighed for at ansætte flere trænere i det højt specialiserede træningscenter.

Carelax fik 200+ leads på tre dage!

Carelax fik en helt ny marketingstrategi, der sikrede dem et overvældende antal leads på rekordtid og et mere effektivt salgsflow.

iAdvice fik et flydende salgsflow

IT-konsulentvirksomheden ville være Danmarks førende Visma.net-leverandør – vi skaffede dem salgsmulighederne i et svært marked!

Solcelleboom på Solkysten

Mariposa Energía var blandt de første til at udnytte, at beskatningen på solenergi blev fjernet i Spanien. Vi sørgede for, at salget kom godt fra land.

Klinik med boost i salg af specialbehandlinger

Lev Positivt kunne med vores hjælp begynde at sælge specialbehandlinger, som tidligere havde været svære at markedsføre, da høje priser havde afskrækket kunderne.

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.