Få 30 kunder ind ad døren de næste 30 dage

Få adgang til et højtydende, performancedrevet marketingsteam, der skaber nye salgsklare leads og kunder til din forretning via sociale medier – dagligt.

Resultater der har vækstet og udviklet virksomheder gennem flere år

80 nye kunder til behandling på 40 dage

Bevægeakadamiet

106 cryo-behandlinger på én måned

La Concordia by Michéle

50+ bookede solcelleopmålinger på to måneder

Mariposa Energía

1000+ nye medlemmer på fire måneder

Dansk Golf Union

4000 solgte billetter på én dag

Flying Superkids

300 kr. pr. kvalificeret realkredit-tjek

Stubkjær & Nielsen

30 nye kunder til laser-behandling på 30 dage

Lev Positivt

2000 konsultationer
på 2 måneder

Cosmo Laser

1800 kundeemner og fordobling af konverteringsraten

Nanostone

Vil du gerne skalere?

Mange fyrer alt for mange penge af på markedsføring uden at få en ordentlig ROI ud af deres indsats, hvilket stopper deres mulighed for at skalere på sigt og kan skabe kæmpe frustrationer for ledelsen.

Det er vi ude over hos Funnel First Media. Hør selv, hvad Hans Berner fra Langesø Golf fik ud af samarbejdet med os – udover en fordobling af antallet af medlemmer i golfklubben og en bredere kundebase.

Føler du, at du ikke tjener nok?

Danske virksomheder har en tendens til at banke priserne i bund i håbet om, at kunderne så vælger dem. Og det er en spiral, der er svær at bryde for selv den mest garvede virksomhedejer.

Hos os, fandt Anette fra Lev Positivt en metode til at sælge klinikkens mest omfattende og dyreste behandlinger – uden at gå ned på antallet af kunder eller image. Og har nu endegyldigt stemplet ud af prisræset.

Gennemtestede & effektfulde strategier

Annoncering

Effektfulde budskaber

Vi sørger for at dit budskab bryder igennem lydmuren på de sociale medier, så din målgruppe ikke kan andet end at tage handling

Salgstragt

Tiltræk de rigtige kunder

Ved at implementere vores resultatgivende salgstragt, kan du mangedoble dine konverteringer og effektivisere din salgsproces betydeligt.

Opfølgning

Track dine kunders rejse

Vi sørger for at opsætte systemer, der tracker hele kunderejsen, så salg og fremskridt kan måles og vejes – og som viser præcist, hvad en kunde koster dig at få ind.

Salg

Få salget til at glide

Alt hvad du skal gøre er, at ringe til dine potentielle kunder, booke dem ind og give dem den bedste oplevelse – og vi har systemerne, der gør processen nem og overskuelig.

Skab flere kunder til din forretning - betal kun for resultater

Få en hverdag med en fyldt kalender og masser af nye kunder, som du kan ringe op og booke ind til det, du allerhelst vil sælge dem.

Hos Funnel First forstår vi, at det at drive virksomhed følger jungleloven, hvor kun de stærkeste overlever. Derfor er vi ret ligeglade med trafik, videovisninger og ligegyldige e-mail lister. For hvad kan du bruge det til, hvis ikke det også bliver til kunder?

Vi dedikerer alt vores tid til virkelig at komme under huden på din forretning. Vi analyserer nemlig din case fra alle vinkler, hvorefter vi benytter vores resultatgivende strategier til at få dine kunder til at vælge din forretning frem for dine konkurrenters.

Men det er faktisk ikke alt: Vi sørger også for, at du har et 100% holdbart full-funnel-setup, der konsekvent supplerer dig med brandvarme kunder, så du kan bruge mere tid på at arbejde på din forretning – uden at skulle bekymre dig om, hvor kunderne skal komme fra i næste måned.

Flyt folk fra
sociale medier
ind i din virksomhed

Vi opsætter formfulendte annoncerings-systemer, der med hjælp af knivskarp kommunikation og gennemtestede strategier bringer folk ind i din virksomhed.

Konkrete resultater
med performance-garanti

I Funnel First arbejder vi altid med en performance-garanti, der sikrer, at vores kunder får de resultater, vi aftalte på forhånd. Måned efter måned. År efter år.

Bevar overblikket
og fokusér kun på
det, du er bedst til

Alt hvad I skal gøre er, at ringe til nye kunder, booke dem ind og hjælpe dem med præcist det, som de har behov for – vi klarer resten. 

Kort om lead generering

Vi bruger udelukkende en datadrevet, analysebaseret strategi, hvor vi indhenter varme kundeemner til din forretning, der blot mangler at blive ringet op til og booket ind til det, du gerne vil have dem til at købe. Her er der ikke tale om branding, e-commerce, kold kanvas, eller “synlighed”, men direkte og konsekvent tilføjelse af kunder til din forretning igennem online annoncering på de sociale medier.

Vi skaber kunderne ved at annoncere på de sociale medier, hvor især Facebook og Instagram giver hurtige og kontinuerlige resultater. Helt grundlæggende flytter vi din kundebase fra online ➝ offline ved at få dem til at skrive sig op til et tilbud. Det kan for eksempel være en konsultation, en introduktionstime, et hjemmetjek eller noget helt fjerde, som er det første skridt til at blive kunde hos jeres forretning. Herefter skal I blot ringe til dem og booke dem ind til deres tid.

Uden at vide det med sikkerhed, skyldes det i stor grad én ting: At du sender trafikken ind til din hjemmeside. Statistisk set konverterer danske hjemmesider omkring 0,5-1% af alt trafik, hvilket betyder, at du skal have mellem 1-200 kliks fra din annoncering, førend folk gør det, du gerne vil have dem til. Og når et klik nemt kan koste mellem 10-15 kr. i 2022? Så er det en dyr fornøjelse.
 
Vi opsætter (næsten) altid formfulendte og skræddersyede landingpages, der er lavet til at konvertere op mod 10% af trafikken. På den måde spilder vi ikke annoncekronerne, men optimerer derimod hver en krone, så du ikke skal andet end at koncentrere dig om at lukke det endelige salg med kunden.

Det gør vi på flere måder. Først og fremmest er der den tekniske tracking på de sociale medier, hvor vi kan spore hver kunde til de enkelte annoncer, men dernæst bliver der også altid opsat individuelle opfølgningssystemer, så du ikke skal håndtere leads i din indbakke, men kan bruge et mere struktureret og gennemskueligt opfølgningsværktøj. Det forhøjer konverteringsraterne og giver dig den absolut største chance for succes hos os. Og hvis vi mod forventning ikke holder, hvad vi lover?

Vores performancegaranti er din sikkerhed for resultater.
Inden vi starter et projekt, aftaler vi altid et fast og håndgribeligt mål, som vi er sikre på kan lade sig gøre – og er profitabelt for dig. Og hvis vi mod alt forventning kun opnår f.eks. halvdelen? Jamen så betaler du kun for den del, vi formåede at levere til dig. Vi har valgt at tage risikoen væk ved online markedsføring, fordi vi er af den overbevisning, at hvis vi ikke tror på os selv – hvorfor skulle du så gøre det?
kasperm-avatar

Kasper Mengers

Funnel Expert & Partner
kma@funnelfirst.com
elias-avatar

Elias Ervill

Retention Specialist & Partner
ee@funnelfirst.com
jonas-avatar

Jonas Roulund

Content & Project Manager
jr@funnelfirst.com
kasperk-avatar

Kasper Kristensen

Digital Designer
kk@funnelfirst.com
bianca-avatar

Bianca van Urk

Copywriter
bvu@funnelfirst.com
johnny-avatar

Johnny Hansen

Partner
jh@funnelfirst.com
mette-avatar

Mette Thuun

Økonomi og bogholderi
mt@funnelfirst.com

Kontakt

hello@funnelfirst.com
+45 71 99 41 71

Funnel First Media ApS

Ved Lunden 12, DK-8230 Åbyhøj
CVR – 39577461